Vi selger gamle aviser

Vi har ekstra utgaver av gamle aviser fra slutten av 1800-tallet og frem til midten på 1900-tallet som vi selger høystbydende

Vi rydder opp og selger derfor dobbelt opplag av enkelte årganger av Bratsberg blad og Breviks Dagblad som vi nå ønsker å kvitte oss med.

I 1961 ble Breviks Dagblad oppsagt der de hadde kontor. Da ble alle de gamle årgangene flyttet ned til et lite rom som senere ble murt igjen og dermed også et sted for fukt. Noe disse årgangene bærer preg av, noen er veldig skjøre og har tydelig tegn på skade. Men totalt er de fleste lesbare og like hele og innbundet fra sin tid.

Det var Rolf Albretsen som var redaktør av Breviks Dagblad, som fikk avisene ned i dette rommet den gang det måtte ryddes bort.

Breviks Dagblad ble stiftet i 1924, og det var samme avisutgave som Grenmar i Porsgrunn og Fremskridt i Skien, kun med endring av logo på forsiden.

 Vi har kommet til at denne bunken bør komme til noen nye eiere. Passer spesielt til deg som er interessert i lokalhistorie fra slutten av 1800-tallet og starten på 1900, krigsårene og frem til 1950- tallet.  Det er ikke komplett årganger, men ikke langt unna.

Alt selges samles og må hentes hos oss.

Se annonsen vår hos finn.no

Vi selger dem høystbydende over 500,-

Ta kontakt med oss på mail.

Brevikhistorielag@gmail.com

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler